Velsen bieden alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in de IJmond een VVV-bon van €25,- euro aan

Dan ligt er een mooi cadeau voor u klaar.

Mantelzorg is zorgen voor een naaste. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar gaat verder dan de alledaagse hulp die we elkaar geven. Mantelzorgers zijn bijvoorbeeld senioren die zorgen voor hun partner, ouders die zorgen voor hun gehandicapte kind of kinderen die zorgen voor hun chronisch zieke ouder. Zonder al die onbetaalde hulp zou het leven er voor veel mensen heel anders uit zien.

 

Om uiting te geven aan onze waardering voor u als mantelzorger in de IJmond willen we u graag een kleine attentie geven. De gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen bieden alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in de IJmond een VVV-bon van €25,- euro aan. U kunt de cadeaukaart aanvragen tot en met 31 december 2019. De kaart wordt eind januari 2020 verzonden.

LET OP!

Het is belangrijk dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Beverwijk, Heemskerk of Velsen woont. Of u zèlf in deze regio woont, speelt geen rol. Woont uw zorgvrager niet in de IJmond? Kijk dan op de website van die gemeente.

Soms zorgen meerdere mensen voor één persoon. De gemeenten verstrekken maximaal 2 VVV-cadeaukaarten per zorgvrager. Per mantelzorger wordt maximaal 1 bon verstrekt.

Dat geldt ook voor jonge mantelzorgers: dat zijn kinderen en jongeren die zorgen voor bijvoorbeeld een ziek familielid. Aanvragen kan via www.velsen.nl/mantelzorgwaardering

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.