Wij gaan voor een schone wijk! Help je mee? Hoe meer mensen, hoe meer handjes en hoe schoner de wijk weer zal worden.

 

 

 

Wij gaan voor een schone wijk!  Help je mee?

Op woensdagmiddag 25 september organiseert de gemeente Velsen samen met De BeestenBende, Pieter Vermeulen Museum, Stichting Welzijn Velsen, Wijkteam Velsen Noord, HVC, Politie, Woningbedrijf Velsen, Velison Wonen en het Sociaal Wijkteam Velsen het evenement Velsen-Noord Geen Bende.

Zwerfvuil oprapen en het in de juiste afvalbak doen mag natuurlijk altijd. Maar op deze dag bundelen we onze krachten en maken we er samen een feestje van! Alle bewoners van de wijk zijn van harte welkom om op woensdagmiddag 25 september van 14.00 tot 16.30 uur te komen helpen. Voor zowel jong als oud belooft het een mooie middag te worden. Hoe meer mensen, hoe meer handjes en hoe schoner de wijk weer zal worden.

Het Stratingplantsoen is het hart van het evenement. Een feestlocatie vol gezelligheid, informatie en educatie. Hier kun je prikstokken, vuilniszakken en handschoenen lenen waarmee je op pad kunt gaan. Op pad? Ja! Verspreid over de wijk zijn expo-punten neergezet, en deze zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Onderweg prikken we het zwerfafval mee en bij inlevering van je opgehaalde afval krijg je een leuke verrassing.

Locatie: Woensdag 25 september 2019 van 14:00 – 16:30
Stratingplantsoen, 1951 ET Velsen-Noord

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.