Wethouder Sebastian Dinjens Streeft naar een groener en mooier Velsen. Wil jij als inwoner of ondernemer ook iets meer groen?

 

Wethouder Sebastian Dinjens is blij! 😃 We gaan doorpakken met het vergroenen van Velsen. We zijn al volop bezig met de bloemen en de bijtjes door veel meer variatie aan te brengen in onze vaste beplanting, insectvriendelijke bermen te creëren en anders te maaien (door sinusmaaien en grazende schapen). Nu gaan we in Velsen-Noord én IJmuiden-Noord aan de slag voor minder steen en meer groen. Lees alles over van grijs naar groen: https://www.velsen.nl/vangrijsnaargroen

We kunnen dat als gemeente trouwens niet alleen. Wil jij als inwoner of ondernemer ook iets doen voor meer groen rondom jouw huis of bedrijf? Neem een kijkje op http://www.operatiesteenbreek.nl/.

In je tuin of op je balkon kun je ook planten zetten die insecten aantrekken. Kijk op https://www.velsen.nl/we-pakken-door-met-het-vergroenen-van… voor een lijst met geschikte planten. Alle kleine beetjes helpen!

Bron: Gemeente Velsen

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.