VRIJDAG 20 MAART – JURA SINGLE MALT WHISKY PROEVERIJ

 

Slijterij & Wijnhuis Zeewijck organiseert in samenwerking met Toon de Gier, Brandambassador A Brand New Day, op vrijdag 20 maart in Hotel Restaurant Augusta een whisky proeverij.

Toon neemt je mee op een inspirerende reis naar het Schotse eiland Jura, welke ligt op ongeveer dezelfde hoogte als Glasgow en Edinburgh. Dit wonderschone eiland is een goed bewaard en prachtig natuurgeheim. Hoewel het eiland een redelijk oppervlakte heeft, is het maar schaars bewoond. Op Jura is maar 1 weg, 1 pub, 1 winkel, 1 distilleerderij en ruim 5000 herten. De ongeveer 180 trotse bewoners houden dit eiland draaiende, waaronder de wereldwijd bekende distilleerderij, de ‘Isle of Jura Distillery Co’. De distilleerderij bestaat al sinds 1810 en is het kloppende hart van de gemeenschap betreft werkgelegenheid en welvaart. Via 6 verschillende Jura Single Malts laten wij u kennismaken met deze heerlijke whisky die geschikt zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde whiskyliefhebber.

De entree bedraagt €25,00 incl. bijpassende hapjes. Inloop vanaf 19.45 en we starten om 20.00. Reserveer op tijd je plaats via https://www.zeewijck.nl/…/jura-single-malt-whisky-matsercla…

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.