Volendammer Viscenter (Velserbroek)

Wat heeft  Volendammer Viscenter in Velserbroek u te bieden

Onze Hollandse Nieuwe zijn een begrip in de wijde omtrek, maar worden dan ook met zorg geselecteerd. Ook hebben wij de kant en klaar markt verfijnd met diverse soorten ovenschotels, paella, salades enz. En vergeet vooral onze visschotels en Hors d’oeuvres niet!

Verse vis

Wij worden dagelijks voorzien van verse vis. Voor minder courante vissoorten vragen wij u graag een seintje te geven voor 17.00 uur zodat wij u een perfecte kwaliteit kunnen leveren de dag nadien.

Volendammer Viscenter Velserbroek heeft in 2013 zijn winkel verbouwd tot een schitterende ruime en ruim gesorteerde viswinkel waar vakmanschap voorop staat. Kom eens langs  als u op zoek bent naar echte lekkere vis of als u gewoon een haring wil happen, of als u geen tijd hebt om te koken en een heerlijke gezonde complete maaltijd zoekt. U kunt onze viswinkel vinden in hét winkelcentrum van Velserbroek.

Met vragen en opmerkingen kunt u ons bellen of kom gewoon eens gezellig langs in winkelcentrum Velserbroek.

Uiteraard bakken wij ook heerlijke kibbeling en lekkerbekjes in de beste kwaliteit plantaardige olie. Verder maken wij voor u overheerlijke belegde broodjes.

Ook vindt u bij ons leuke cadeau-ideeën en recepten tips.

Mocht u specifieke vis wensen of vis vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer info: Volendammer Viscenter Velserbroek

Ster Bastion 47

1991 WE Velserbroek

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: