Santpoort aan Zee werkt met eerlijke en verantwoorde producten en dat vindt u terug in de kwaliteit van de visschotels visgerechten, salades en bijgerechten.
Wij zorgen voor uw gemak door de prachtige opmaak, voortreffelijke bereidingen en heerlijke smaken zodat u samen met uw gasten optimaal van onze heerlijke vis kunt genieten.
In de viswinkel van Sander en Renie Toen is er één gespreksonderwerp favoriet eten.
De schitterende winkelvitrine toont een rijk assortiment dagelijks vers aangevoerde vis, schaal- en schelpdieren.
Eén van de specialiteiten van Santpoort aan Zee Viswinkel & Lunchroom zijn Les Moules du Bouchot.
Deze Franse mosselen worden gekweekt in de baai van Mont St. Michel.
Ze worden gekweekt via hangcultuur.
De wereldberoemde Gillardeau oester komt uit het water tussen het eiland Ile ‘d Oléron en de kust van la Rochelle.
Deze oester is zo bekend omdat in 1898 Henri Gillardeau al begon met het bouwen van het merk Gillardeau.
Sinds eind 2010 is het mogelijk om bij Santpoort aan Zee Viswinkel & Lunchroom* een hapje te eten.
Na een grondige verbouwing, de meubelwinkel van Oudendijk is erbij getrokken, realiseerde Sander & Renie hun droom.
Sander liep al langer rond met het idee om de klanten de mogelijkheid te bieden om wat in de winkel te eten.
Er werd gedacht aan een terras, maar toen zij te horen kregen dat de meubelwinkel zou gaan stoppen, werden de plannen gewijzigd.
De muur eruit en in het nieuwe gedeelte de lunchroom*.
De bestaande toonbank is verlengd en zijn er op het podium tafeltjes en stoeltjes neergezet.
Vanuit de lunchroom kijk je de “keuken” in waar de gerechten vers voor de gast(en) wordt bereid.
Kom eens langs of kijk even op de (een selectie van) lunchkaart.
Meer info: Viswinkel Santpoort aan Zee
Broekbergenlaan 44 – 46
2071 EW Santpoort Noord
Openingstijden:
dinsdag: 9:30 – 18:00
woensdag: 9:30 – 18:00
donderdag: 9:30 – 18:30
vrijdag: 9:30 – 18:30
zaterdag: 9:30 – 17:00
maandag: gesloten