Vishandel Tel (IJmuiden)

Begonnen als een viswinkel met daarnaast een markthandel

heeft het bedrijf zich in de afgelopen 50 jaar weten uit te breiden tot één van de grootste importeurs op het gebied van garnalen en buitenlandse vissoorten.

In 1982 wordt aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam een horeca afdeling / viswinkel geopend. Niet voor niets in het “Chinatown” van onze hoofdstad; de Chinese restauranthouders uit Amsterdam en inmiddels ver daarbuiten zijn vaste afnemers geworden. Ook particulieren kunnen hier een keuze komen maken uit het uitgebreide assortiment.

Verse vis direct van de afslag, diepvries vis direct van de bron betrokken, Vishandel Tel houdt van korte lijnen. Hoe minder schakels des te scherper de prijs !

Viswinkel IJmuiden, voor de horeca en particulier

Door onze combinatie van horecagroothandel en winkel hebben wij een zeer ruim assortiment met een grote omloopsnelheid in onze viswinkel in IJmuiden. Dus altijd super vers!

Komt u gerust eens langs voor een lekker stukje verse vis of om een keuze te maken uit ons zeer ruime assortiment garnalen !

Vishandel Tel Seafoodservice +31 255-820331

Even een belletje en u kunt bestellen. Vishandel Tel is de beste leverancier voor restaurant, snackbar, toko of particulier.

Adres: Halkade 48, 1976 DC IJmuiden,

De openingstijden

     Dinsdag 9:00-16:00 uur

     Woensdag 09:00-16:00 uur

     Donderdag 09:00-17:00 uur

     Vrijdag 09:00-17:00 uur  

     Zaterdag 08:00-16:00 uur 

Meer info: Vishandel Tel

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: