Vishandel Molenaar (IJmuiden)

De lekkerste vis vangt men nog altijd in de Noordzee.

Dagelijks betrekt Vishandel Molenaar dan ook zijn verse vis direct aan de bron en bij voorkeur de vis van ‘de laatste trek’. Verser kan eigenlijk niet.

U kunt bij de Vishandel Molenaar terecht voor de heerlijkste vers gebakken broodjes met zoute haring, gerookte paling of zalm, Noorse of Hollandse garnalen, diverse soorten salades zoals krab-, garnalen- of zalmsalades, viskroketten en natuurlijk onze welbekende warme kibbeling. Wij hebben ook de lekkerste vissoepen en pasta’s.

Ook verzorgt Vishandel Molenaar op professionele wijze de catering voor bedrijven tijdens recepties, feesten, openingen of andere gelegenheden. Mail of bel ons voor meer informatie, of kom langs in onze viswinkel.

Wij kunnen de catering verzorgen voor iedere feestelijke gelegenheid!

Naast de verkoop in vanuit onze winkel kunnen wij voor u ook de catering tijdens evenementen verzorgen.

Heeft u een receptie of een openingen te vieren, bel ons dan. Voor een heerlijk vishapje bij een speciale gelegenheid bent u bij ons aan het goede adres.

Wij beschikken over een prachtige replica van een Volendammer kotter, waarop wij onze producten presenteren. Verwen uw gasten met een heerlijke Hollandse Nieuwe, vers van het mes.

Meer info: Vishandel Molenaar

Adres Viswinkel:
Cepheusstraat 29
1973 VR
IJmuiden

Onze Openingstijden:
Maandag – vrijdag
8:00 – 18:00 uur
Zaterdag
8:00 – 16:30 uur

Zondag
Zijn wij gesloten

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: