Vijfde .IJmuiden magazine komt eraan nieuwsgierig? het staat weer vol met leuke info over onze regio

 

Vanaf  vandaag valt in heel Velsen het nieuwe .IJmuiden magazine in de bus. Met het kleurrijke blad laat Stichting Citymarketing Velsen zien hoe veelzijdig onze gemeente is. Van het rauwe karakter van de havens, industrie en het strand tot de prachtige natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Recreatieschap Spaarnwoude en de buitenplaatsen.

 

In het 52 pagina’s tellende magazine wordt ook aandacht besteed aan innovatie en duurzaamheid, want daarin nemen Velsense bedrijven en organisaties regelmatig het voortouw. Citymarketeer Friso Huizinga: ‘We zetten ondernemers in het zonnetje en richten de spotlights op het rijke verenigingsleven en de vele vrijwilligers die bijdragen aan al het moois dat we in onze gemeente hebben. Het is echt een magazine over, voor en door Velsen!’

 

‘De vijfde editie verschijnt op een moment dat we nog volop nagenieten van een zomer vol campagnes en evenementen’, aldus Bas Kuntz, voorzitter van Stichting Citymarketing Velsen. ‘De komst van de .IJmuiden letters heeft voor veel positieve reacties gezorgd. Dat geldt ook voor de nieuwe promotievideo’s die op ons YouTube-kanaal te zien zijn. We brachten mensen naar grote hoogte met de Fly Seat en organiseerden citymarketingcafe’s waarin uiteenlopende thema’s aan bod kwamen. We hebben niet stilgezeten en in het .IJmuiden magazine kunt u daar uitgebreid over lezen. Natuurlijk gaan we ook in op onze plannen voor volgend jaar, dat met PreSail IJmond, Sail Amsterdam en de Heineken Dutch Grand Prix een bijzonder kansrijk jaar wordt voor de promotie van .IJmuiden en de gemeente Velsen.’

 

Stichting Citymarketing Velsen houdt zich bezig met de promotie van .IJmuiden en de gemeente Velsen. Belangrijkste doelstellingen zijn het vergroten van de naamsbekendheid en het verbeteren van het imago van IJmuiden, het versterken van lokale activiteiten, het verbinden van stakeholders en het vergroten van de trots onder de bewoners. Citymarketing werkt samen met meer dan dertig organisaties om dat voor elkaar te krijgen.

 

Kijk voor meer informatie over citymarketing op www.ijmuiden.nl, volg @puntijmuiden op social media of neem een abonnement op de maandelijkse nieuwsbrief. Extra exemplaren van het .IJmuiden magazine zijn op te vragen via citymarketeer@ijmuiden.nl.

foto:Reinder Weidijk

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.