Velsense Wandelgroep Zoolslijters 25 maart van start

De Zoolslijters is een gratis wandelclub in Velsen voor de doorstappende medemens om mooie tochten door de natuur of langs cultureel erfgoed in de regio te maken.

Alles is mogelijk, dit beslist u samen met de andere zoolslijters.

Eens in de twee weken wordt er een wandeling gelopen. De tweede zondag van de maand lopen we 15 kilometer. De vierde zaterdag 10 kilometer. Deze wandelingen worden door vrijwilligers zelf bedacht en lopen door heel Velsen.

We starten vanaf diverse locaties in Velsen, afhankelijk van de route van die dag. Na aanmelding wordt u op de hoogte gebracht van het startpunt. Ook als u het zelf leuk vindt om wandelingen te bedenken bent u van harte welkom!

Wij hebben een appgroep en u kunt bij aanmelding aangeven of u hierbij wilt aansluiten om ook zelf routes aan te dragen en mee te denken.

Maar u kunt zich ook per wandeling apart aanmelden dan brengen wij u via mail op de hoogte. Of u bij de appgroep komt of niet, alles is vrijblijvend, u bent niet verplicht om elke wandeling mee te doen.

Voor meer informatie en aanmelding; stuur een bericht naar Jeroen, mail naar besseling@welzijnvelsen.nl of bel/whatsapp naar 06-59960170.

 

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

ijmuidenactueel

Learn More →

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: