• Haven IJmuiden
Partner van IJmuidenActueelPartner van IJmuidenActueel

Voor al uw Printwerk

Reacties van de lezers
IJmuiden in beeld Populaire berichten & pagina’s
Schar en Schol bakken
sportvisserij
Het ontstaan van IJmuiden
Kerst in het Centrum IJmuiden met The Santa Kids Games
Sky’s Dierenspeciaalzaak, een échte speciaalzaak voor hond en kat
Extra koopavonden/zondagen feestdagen
Citymarketing VelsenCitymarketing Velsen

Magazine Ontdek Velsen

Partner van IJmuiden ActueelPartner van IJmuiden Actueel

IT OPLOSSINGEN BINNEN BUDGET

Ons advies is jouw huis waard! Ons advies is jouw huis waard!

Huis & Hypotheek helpt je met al uw financiële zaken

Er op uit in de regioVolg ons op facebook

Weet jij wat de vrijwillige redders van de KNRM bedoelen met inslingeren? En wat de functie is van een baarhuisje? Of waarom er een energiehaven nodig is? Het valt allemaal te lezen in het nieuwe Ontdek Velsen-magazine die je vanaf 1 november kunt downloaden van ijmuiden.nl/magazine, dat deze keer als e-zine verschijnt.

Boordevol lokale verhalen
Ook deze tiende editie staat weer vol met lokale verhalen. Zo zijn de makers op stap geweest met de boswachters Eveline en Jowien om een nieuwe wandelroute in de duinen te ontdekken, Dwars door Duin en Kruidberg. Ze zijn langs geweest in de haven bij de KNRM, Zeehaven IJmuiden en Maxima Seafood, ambassadeurs van Noordzeevis uit IJmuiden.

Er is aandacht voor ondernemers en voor culturele verenigingen en organisaties als Gezien in het Donker, Accordeonband Rats, Musicalvereniging De Jonge Stem en het Pieter Vermeulen Museum. We laten zien dat onze begraafplaatsen mooie wandelparken zijn en dat je binnen een kwartier rijden kunt genieten van zee en strand én witte pistes. Dat IJmuiden een cruciale rol speelt in de energietransitie lees je in de verhalen over Techport, AYOP en de WOW-fabriek.

Beperkte oplage
Het Ontdek Velsen-magazine is een uitgave van Citymarketing Velsen. Er is een beperkte oplage gedrukte exemplaren beschikbaar. Deze kunnen vanaf 24 november worden opgehaald bij de bibliotheek en op andere plekken waar veel mensen komen.

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.