Theater voorstelling LUWTE neemt je mee naar een plek waar de wind niet kan komen. Maar op een nacht komt toch de wind.

 

LUWTE neemt je mee naar een plek waar de wind niet kan komen en tot op heden nooit geweest is. Een plek waar een bijzondere gemeenschap woont. Ze waren nomaden, maar vergaten hun oude gebruiken. Tussen statisch beton volgen ze strakke lijnen en vaste routes, altijd in beweging in een wereld vol kleuren. Maar op een nacht komt toch de wind. En ook een vreemdeling die over eindeloze mogelijkheden spreekt. Zullen ze blijven, of zullen ze gaan?

“Deze productie is wel heel bijzonder, het publiek zal aanvankelijk niet weten waar te moeten kijken, zo groot is het.”

LUWTE wordt gemaakt en uitgevoerd door meer dan honderd professionals en amateurs: spelers, dansers, muzikanten, kunstenaars, decorbouwers en vele vrijwilligers. Het is de tweede productie van Stichting Theatermanifestatie IJmond die in 2017 met groot succes het stuk SCHEMERING presenteerde in Kasteeltuin Assumburg.

LUWTE wordt gespeeld op het ‘blokkenterrein’ van Rijkswaterstaat, ter hoogte van Badweg 38, nabij het Bunkermuseum van IJmuiden. Voor tickets: www.theatermanifestatieijmond.nl.

LOCATIE
We spelen LUWTE op dinsdag 10 en op donderdag 12 t/m zondag 15 september om 20.00 uur op het ‘Blokkenterrein’ van Rijkswaterstaat, naast het Bunkermuseum aan Badweg 38, 1976 BZ IJmuiden. Dit is dus in het havengebied, je volgt borden ‘IJmuiden aan Zee’ en de locatie is met de fiets (15 à 20 min vanaf de pont), auto (10 min vanaf diezelfde pont) en bus (382 vanaf A’dam Sloterdijk) te bereiken.

WIND
De voorstelling Luwte gaat over De Wind die al heel lang niet is opgestoken. Toch kan het op onze locatie best waaien en kunnen we ook een regenbui niet uitsluiten. Maar het publiek zit op deze overdekte tribune, dus in principe droog!

Mocht het onverhoopt echt hard gaan stormen en regenen, dan zullen we het je via email en sociale media tijdig laten weten wanneer de voorstelling niet doorgaat. Als dat het geval is, zullen we je eerst een ticket aanbieden op een van de andere dagen, en anders restitutie van het aankoopbedrag.

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.