SUMMER PARK SESSIONS 2022

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 wordt het Park Velserbeek voor de tweede keer omgetoverd tot culturele hotspot van Velsen. Na twee zware corona jaren biedt het festival letterlijk en figuurlijk een podium aan 37 culturele organisaties uit de regio. Er zijn optredens te zien van musical-, dans- en toneelverenigingen, koren en orkesten.

Op zaterdag en zondag kunnen de allerkleinsten zich vermaken bij de Kabouter Sessions, een speciaal voor kinderen ontwikkeld terrein vol doldwaze spelletjes en culturele activiteiten. Ook is er een culturele markt, met kraampjes voor beeldende kunsten, musea en producten van lokale ondernemers te vinden. De Summer Park Bar is open voor een drankje en bij de foodtrucks kun je terecht voor heerlijk eten. Iedere avond sluiten we af met het Summer Park Concert. Een speciaal ontwikkelt concert met professionals uit de regio en iedere avond een andere gastartiest. Het concert is de ideale afsluiter van een heerlijke culturele festivaldag.

Overdag is het hele festivalterrein, de optredens op het podium, de culturele markt en de Kabouter Sessions gratis toegankelijk. Voor de professionele avondconcerten dient een ticket te worden gekocht.

Summer Park Concerten
In de avonden zingen Velsense professionals Rick Zwart (opera- & klassiekewereld), Lonneke Dort (kleinkunst- & cabaretwereld), Maarten Redeker (musical- & muziektheaterwereld), Mieke van der Hulst (musical- & muziektheaterwereld), Matthijs Schelvis (opera- & klassiekewereld) een avondvullend concert. Begeleidt door een liveband en een speciaal voor dit concert gevormd ensemble zingen zij in een avondvullend programma herkenbare hits en prachtige liedjes. Iedere avond worden zij ondersteund door een andere gastartiest.

Op vrijdag 9 september is dat niemand minder dan Velsenaar, singer-songwriter en winnares van de Grote Prijs van Nederland; FABIANA DAMMERS.

Op zaterdag 10 september is dat de TOP 15 VAN VELSEN. Gebaseerd op de TOP 2000 kon de afgelopen maanden worden gestemd op de favoriete songs van Velsen. Welke songs de TOP 15 VAN VELSEN hebben bereikt ziet en hoort u vanavond, uitgevoerd door Alphenaar Muzieklessen IJmuiden.

Op zondag 11 september is dat niemand minder dan Velsenaar, kleinkunstenaar en cabaretier; ERIK VAN MUISWINKEL.

Meer informatie op de website van Summer Park Sesssions

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

ijmuidenactueel

Learn More →

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: