Open huis bij Van Brienen AV en meer

Open huis bij Van Brienen AV en meer

3 november 2016 0 Door ijmuiden

 

IJmuiden– 3 november 2016

Van Brienen Audiovisueel en meer geeft donderdag 10 november een kijkje in het bedrijf.. Van 11.00 tot 21.00 uur worden doorlopend diverse presentaties gehouden over installatie oplossingen met geluid, beeld, presentatie en besturingstechnieken voor o.a. horeca, winkels, bedrijven, kerken en scholen. Zo laat eigenaar Jeroen van Brienen zien hoe je met één klik draadloos kunt presenteren en is er gelegenheid om luidsprekers te vergelijken. Voor de elektro-installateur zijn er gerichte oplossingen met betrekking tot 100 Volt en AV-besturingssystemen. Het volledige programma is terug te vinden op de website www.AVenMeer.nl.

“We willen ondernemend IJmond tijdens ons open huis kennis laten maken met de vele installatie mogelijkheden op het gebied van audio, video en verlichting”, zegt van Brienen. “Dit is onze passie en daar vertellen wij graag over.” De locatie van het open huis is Café SMASH! aan de Planetenweg 301-B in IJmuiden. De toegang is gratis. Voor meer informatie en het programma: www.AVenMeer.nl.

Eigenaar Jeroen van Brienen is ruim 10 jaar actief in de audiovisuele branche. In 2014 is hij definitief voor zichzelf begonnen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot totaalleverancier van audio-, video- en besturingssystemen voor onder andere overheden, horeca, kantoor, detailhandel, verenigingen, fabrieken, zorg en scholen.

meer info :www.AVenmeer.nl

 

Volg ons op Socialmedia
Pin Share