Lezing en wandeling Vogels spotten

Maandag 13 maart om 19:30 uur geeft vogelaar Jan Brussel een gratis lezing over verschillende vogels in de buurt, waar je ze kunt vinden en hoe ze te herkennen zijn.

De lezing duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats in Huis van de Wijk De Stek in Velsen-Noord. Vervolgens kunnen alle Velsen-Noorders  er op 18 maart samen met Jan van 10:00 tot 12:00 uur op uit om de vogels te gaan ontdekken. Aansluiten is gratis.

Om te genieten van de natuur hoef je helemaal niet naar de duinen af te reizen. Ook in Velsen-Noord, vind je namelijk de natuur in je eigen omgeving. Planten, bomen, beestjes en …. vogels! Allerlei verschillende vogelsoorten wonen en leven vlak naast je eigen huis, in je eigen straat en wijk. Tijdens het uitlaten van je hond, een wandeling naar de winkel of een ommetje in je buurt kan je ze overal horen en zien als je ze weet te herkennen!

 

Dat laatste kan nog best moeilijk zijn, vogelaar Jan Brussel gaat je daar mee helpen. Maandagavond 13 maart geeft Jan een lezing van twee uur in De Stek waarin hij van alles vertelt over de vogels in en rondom Velsen-Noord. Na de lezing kan jij als deelnemer verschillende vogels het hele jaar door herkennen aan hun duidelijke kenmerken en unieke geluiden. Vervolgens ga je er met Jan op 18 maart opuit om je nieuwe kennis toe te passen en in Velsen-Noord te zoeken naar de vogels die daar leven. Schrijf je in via de mail: besseling@welzijnvelsen.nl . Voor meer informatie: 06-22003883.

 

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

ijmuidenactueel

Learn More →

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: