• Haven IJmuiden
Partner van IJmuidenActueelPartner van IJmuidenActueel

Voor al uw Printwerk

Reacties van de lezers
IJmuiden in beeld Populaire berichten & pagina’s
Schar en Schol bakken
sportvisserij
70 jaar geleden verging de stoomtrawler IJM 60 ‘Catharina Duyvis’ met 16 opvarenden door de februari storm.
De Breesaapsluis "de deur naar de Noordzee"
Gezellige viswijven en dagverse vis in gloednieuwe kiosk
Hotel Landgoed Waterland
Citymarketing VelsenCitymarketing Velsen

Magazine Ontdek Velsen

Partner van IJmuiden ActueelPartner van IJmuiden Actueel

IT OPLOSSINGEN BINNEN BUDGET

Ons advies is jouw huis waard! Ons advies is jouw huis waard!

Huis & Hypotheek helpt je met al uw financiële zaken

Er op uit in de regioVolg ons op facebook

De leukste cadeaus voor de feestdagen koop je natuurlijk in Velsen. Maar ook voor lekker eten of een leuke voorstelling hoef je de gemeente niet uit. Met die boodschap blazen de gemeente Velsen, Citymarketing Velsen en ondernemers de Ik koop lokaal-campagne nieuw leven in. Bewoners worden opgeroepen hun sinterklaas- en kerstinkopen toch vooral in hun eigen omgeving te doen, want door de coronacrisis is het belang om lokaal te kopen onverminderd groot.

De komende weken is de bekende blauwe poster weer overal te zien en wordt ook op andere manieren aandacht gevraagd voor Ik koop lokaal, onder meer met winacties op social media. Lokale ondernemers hebben een video gemaakt waarin zij het winkelend publiek bedanken voor hun steun en begrip vragen voor de coronamaatregelen. Vanaf zaterdag 28 november deelt mascotte Kaatje Kabeljauw flyers uit in de grootste winkelgebieden in Velsen.

Aan het begin van de intelligente lockdown, halverwege maart, lanceerden de gemeente Velsen en Citymarketing Velsen razendsnel een campagne om winkeliers te steunen: Ik koop lokaal. Later werden daar Ik eet lokaal (voor de horeca), Ik bezoek lokaal (voor de cultuur- en vrijetijdssector) en Ik boek lokaal (voor de hotels) aan toegevoegd. De campagne draagt bij aan het besef dat je Velsense ondernemers en instellingen kunt helpen door je geld hier en niet online of bijvoorbeeld in Amsterdam of Haarlem uit te geven. Alleen op die manier houden we onze gemeente levendig en aantrekkelijk.

Wethouder Jeroen Verwoort vindt het hartverwarmend om te zien hoeveel mensen de lokale ondernemers steunen in dit bijzondere jaar. ‘Het is mooi dat we nog meer Velsenaren op deze manier kennis kunnen laten maken met producten van lokale ondernemers! Zo helpen we elkaar door deze moeilijke tijden​. Koop lokaal. Zeker nu!’

Benieuwd welke ondernemers aan huis bezorgen of waar je af kunt halen? Kijk dan op bezorgeninvelsen.nl.

Volg ons op Socialmedia
Pin Share
ijmuiden

Door ijmuiden

Eén gedachte over “Koop lokaal voor de feestdagen”
  1. ja help de ondernemers goed , en denk er om geen rotjes knallen , er is een totalitair vuurwerk verbod , onze regering doet het echt allemaal om ons te ‘helpen’, ze zijn zo goed voor ons in den haag , ze helpen met alles , denken voor ons na, beslissen voor ons , je hoeft zelf echt niet meer na te denken , nee echt niet . alleen maar doen wat ze zeggen ! makkelijk he

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.