Kinderen uit groep 7 & 8 kunnen zich weer inschrijven voor het Cruyff Court 6 vs 6 toernooi!

 

Uiteraard kunnen zowel jongens als meidenteams meedoen, bij voldoende teams in beide categorieën kunnen we 2 competities spelen. Het toernooi vindt plaats op 10 april (Goede vrijdag) in IJmuiden (Pleiadenplatnsoen).

Wat is het Cruyff 6 vs 6 Toernooi?
De naam zegt het al; het is een voetbaltoernooi voor jongens en meiden, die 6 tegen 6 spelen. Naast de sportieve prestaties draait het bij Cruyff ook om de 14 regels van Johan Cruyff. Dit zijn gedragsregels waar iedereen zich aan moet houden en elkaar op kan aanspreken. Thema’s als respect, samenspel, creativiteit en initiatief dienen als leidraad om kinderen tijdens het bewegen bewust te maken van hun verantwoordelijkheid en hoe die met elkaar omgaan.

Per voorronde is er een jongenswinnaar, een meisjeswinnaar en een respect-award winnaar (afhankelijk van de deelnemende teams). Die gaan door naar de volgende ronde.

De winnaars van de finale in IJmuiden zijn geselecteerd om uit te komen tijdens een (landelijke) kwartfinale, welke tussen 15 april- 13 mei 2020 gespeeld zal worden.

Deadline voor inschrijven is 3 april 2020.

meer info: https://www.sportpasvelsen.nl/LeefModule/Details/13496

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.