Haven IJmuiden

Televisieserie over parels van Velsen

 

Kaatje op zoek naar de parels van Velsen

Citymarketing Velsen en RTV Seaport starten in juni met een televisieserie over de parels van Velsen. Onder de naam Moet je zien staat elke maand een ander thema centraal. Achtereenvolgens zijn dat Noordzeevis uit IJmuiden, natuur & recreatie, cultuur en maakindustrie & offshore wind. Onze mascotte Kaatje Kabeljauw gaat op bezoek bij één van de parels en op een buitenlocatie in Velsen worden diverse mensen geïnterviewd. De uitzending is te zien op RTV Seaport en de online kanalen van citymarketing.

 

Dit voorjaar hebben wij de inwoners van Velsen gevraagd om een naam voor de nieuwe masscotte van .IJmuiden te verzinnen. Uit alle inzendingen zijn twee namen gekozen waarop gestemd kon worden. Dat gebeurde massaal. Met 57% van de 699 stemmen won Kaatje Kabeljauw het van Karel de Zeeparel. Haar internationale naam is Katie Cod.

Drukke zomer.

De vrolijke en kleurrijke Noordzeevis gaat citymarketing helpen bij het promoten van de parels van Velsen. Zo is haar zomer al redelijk volgepland, want samen met RTV Seaport gaat zij op bezoek bij de mooie en bijzondere plekjes die onze gemeente rijk is. Daarnaast zal zij bij verschillende evenementen die nog wel doorgang kunnen vinden haar opwachting maken.

Volg Kaatje op Insta.

Kaatje Kabeljauw is ook te volgen op Instagram waar zij een eigen kanaal heeft. Dus ben je benieuwd waar de vis opduikt en wat zij allemaal meemaakt? Volg Kaatje dan via Insta.

Idee van studenten.

Vijf studenten van InHolland Haarlem hebben de afgelopen maanden nagedacht over verschillende acties om IJmuiden en de gemeente Velsen onder de aandacht te brengen. Wij werden het meest enthousiast van het idee om een mascotte te ontwikkelen. Natuurlijk is dat een vis geworden. Een vis in de kleuren van. IJmuiden, die vanaf nu dus luistert naar de naam Kaatje Kabeljauw.

Promotie.

Organisaties die Kaatje willen gebruiken voor promotiedoeleinden kunnen een verzoek indienen via info@ijmuiden.nl. Hier zijn uiteraard voorwaarden aan verbonden.

Bron:https://www.ijmuiden.nl/

 

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.