Hotel Velsen

Al sinds 1931 een logiesverstrekkend bedrijf, als Hotel Kennemerhof.

 

Na jaren ervaring en groei breidde het hotel uit van 9 naar 25 kamers. Om aan de wisselende vraag van vele internationale gasten naar hotelkamers, appartementen, huizen en studio’s te kunnen blijven voldoen zijn zij verder gegaan onder de naam Hotel Velsen. Zo is in één oogopslag duidelijk, dat wanneer U in de gemeente Velsen wilt overnachten U als zowel gast als bedrijf bij aan het juiste adres bent!

Gratis WiFi in het hele hotel, koffie- en theefaciliteiten in de kamer en een bureau om aan te werken. Hotel Velsen doet er alles aan het haar zakelijke gasten naar de zin te maken.

Hotel Velsen ligt in het centrum van IJmuiden. Op loopafstand vindt u diverse winkels en gezellige bars. IJmuiden maakt deel uit van de gemeente Velsen, dat uit zeven woonkernen bestaat. Al deze kernen hebben een eigen karakter.

 IJmuiden is vooral bekend om zijn strand, pieren, havens, visafslag en natuurlijk de sluizen. Velsen-Zuid heeft een historische dorpskern en Santpoort vormt de entree van het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

 En wist u dat Amsterdam, Haarlem en Alkmaar op nog geen halfuur afstand liggen?

Voor meer info: Hotel Velsen

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: