Hoe zie jij Velsen over vijf jaar voor je?

Hoe zie jij Velsen over vijf jaar voor je?

21 december 2019 2 Door ijmuiden

 

Laat je horen! Vul de vragenlijst in vóór 6 januari 2020
https://surveys.enalyzer.com/?pid=bur8k4q4

In 2011 hebben we de ‘Visie op Velsen 2025’ opgesteld, het toekomstbeeld dat de gemeente de afgelopen jaren richting heeft gegeven. Hoewel 2025 nog niet is bereikt, is de wereld sindsdien veranderd. Daarom gaan we de visie de komende maanden updaten. Bij het opstellen van die nieuwe visie willen we een grote groep inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden van de gemeente betrekken. Deze enquête is een eerste stap.

Begin 2020 gaan we – online en in de verschillende kernen – verder in gesprek met inwoners. Daarbij richten we ons op de huidige en gewenste identiteit van de afzonderlijke woonplaatsen en de belangrijkste trends en ontwikkelingen waarvoor Velsen zich de komende jaren gesteld ziet. Daarnaast vragen we ook kinderen en jongeren naar hun visie op de toekomst van Velsen en organiseren we in het voorjaar het derde Velsens Forum, waarbij we onder andere het bedrijfsleven en onze maatschappelijke partners uitnodigen.

Maar… eerst dus deze enquête. Deze is anoniem en het kost je ongeveer 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Deze enquête staat online t/m 5 januari 2020.
bron&foto: Gemeente Velsen

Volg ons op Socialmedia
Pin Share