Laat je horen! Vul de vragenlijst in vóór 6 januari 2020
https://surveys.enalyzer.com/?pid=bur8k4q4

In 2011 hebben we de ‘Visie op Velsen 2025’ opgesteld, het toekomstbeeld dat de gemeente de afgelopen jaren richting heeft gegeven. Hoewel 2025 nog niet is bereikt, is de wereld sindsdien veranderd. Daarom gaan we de visie de komende maanden updaten. Bij het opstellen van die nieuwe visie willen we een grote groep inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden van de gemeente betrekken. Deze enquête is een eerste stap.

Begin 2020 gaan we – online en in de verschillende kernen – verder in gesprek met inwoners. Daarbij richten we ons op de huidige en gewenste identiteit van de afzonderlijke woonplaatsen en de belangrijkste trends en ontwikkelingen waarvoor Velsen zich de komende jaren gesteld ziet. Daarnaast vragen we ook kinderen en jongeren naar hun visie op de toekomst van Velsen en organiseren we in het voorjaar het derde Velsens Forum, waarbij we onder andere het bedrijfsleven en onze maatschappelijke partners uitnodigen.

Maar… eerst dus deze enquête. Deze is anoniem en het kost je ongeveer 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Deze enquête staat online t/m 5 januari 2020.
bron&foto: Gemeente Velsen

2 gedachte over “Hoe zie jij Velsen over vijf jaar voor je?”
  1. over 5 jaar ? er is naast de herenduinweg een mooi stuk duin dat een afgesloten natuurgebied is , met een mooi meer er in , het ‘duinmeer’, het zou erg goed zijn dat gebied in de toekomst toegankelijk te maken voor recreanten ,je zou er prachtig kunnen moutain biken en mensen en kinderen zwemmen in het duin meer , was het vroeger een wild rustgebied , die herten worden nu toch afgeschoten om dat er teveel zijn , en vol bijzondere planten staat het niet ,
    er staan meer zeldzame planten bij het kennemer meer , de planten schuwen de mensen blijkbaar niet ! , dus stel open en maak open voor mensen , mensen zijn de natuur , niet de gedachten van een paar biologen die het voor gebruik afsluiten dat is echt zonde .
    dus fietspad er na toe ! Nu ,iemand mag er komen het zelf niet zien .zo als het nu is , is het een verloren gebied ,speeltuin van boswachter en bioloog ,verder niets .

  2. dat duin stuk open voor de mensen ? lijkt wel een utopie , zeker in de Kennemer duinen is het wed en de oosterplas om te zwemmen .
    zoek de verbeteringen liever vlakbij , keuzes om over na te denken , is een overheid er om het leven van de mensen zo aangenaam mogelijk te maken , of om ze nog meer voor ze te laten werken en nog meer geld aan ze te verdienen ? zo ook op gemeentelijk niveau.
    waarom betaald parkeren aan het strand bij de ijmuiderslag ? waarom betaald parkeren langenieuwstraat , geld uitgeven om dat je daar geld gaat uitgeven in de winkels ? het getuigd al niet van visie om goed banken weg te halen waar oudere ijmuidenaren graag opzitten en te vervangen voor design spul dat waarschijnlijk veel heeft gekost voor een ‘rauw IJmuiden’ idee waar de gebruikers van de banken niet meer mee kunnen dan aan hun rug of zit vlak voelen hoe rauw het is .IJmuiden is van de ijmuidenaren en voor de ijmuidenaren ze anders opdringen werk niet , en is niet echt ‘er voor de mensen zijn die je in dat baantje betalen .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.