Ga eens een avondje uit bij Bibliotheek Velsen!

Ga eens een avondje uit bij Bibliotheek Velsen!

31 augustus 2016 0 Door ijmuiden

 

IJmuiden aan Zee:

De Bieb Bruist is een bruisende avond vol workshops, lezingen en presentaties in de bibliotheek in IJmuiden.

Iedere maand een nieuwe editie, de eerste vindt plaats op woensdag 14 september (19.30-21.30) Je bent tijdens deze avond van harte welkom bij een van de twee workshops of de borrel.

Op de BUUV-borrel kan iedereen komen proosten op het vernieuwde BUUV punt, de buurtmarktplaats waar vraag en aanbod elkaar vinden. Daarnaast is er de workshop ‘Social media voor ondernemers’. Social media expert Wendy Broersen vertelt over populaire social media en de voor- en nadelen.

En voor iedereen die moeite heeft met opruimen, valt er veel te leren tijdens de workshop ‘Loslaten, weg met die spullen!’ Coach en professional organizer Martine Heeremans geeft inzicht in de oorzaken van rommeligheid en hoe het komt dat we graag vasthouden aan bezittingen. Vervolgens neemt ze je mee door het opruimproces.

Leden kopen hun kaartjes met korting. Koop je vooraf een ticket voor één van de activiteiten van De Bieb Bruist? Dan krijg je op vertoon van je ticket een kopje koffie of thee cadeau. De actie is geldig voor alle activiteiten van De Bieb Bruist tussen september en december 2016. Schrijf je in via bibliotheekvelsen.nl.

Centrale Bibliotheek IJmuiden | woensdag 14 september | 19:30 tot 21:30 uur

 

Volg ons op Socialmedia
Pin Share