Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek

De cursisten van docente van KunstForm Afke Spaargaren exposeren in de maand mei in de Bibliotheek van IJmuiden. De opening van de expositie is dinsdag 3 mei om 10.30 uur door fotograaf Reinder Weidijk.

Iedereen is van harte uitgenodigd !!!

Willem Balm zal zijn “ Vogelpracht “ schilderij verkopen aan de hoogste bieder …en de opbrengst schenken aan de Dierenambulance van Velsen.

Foto: Vogelpracht van  Willem Balm.

De cursisten van ‘tekenen en schilderen’ van de dinsdagmiddag en de ‘portret/vrij schilderen’ cursisten van de vrijdagochtend laten hun eigen paradepaardjes zien.

De cursus begint met een gemeenschappelijk thema. Bijvoorbeeld ter inspiratie: “Frida Kahlo”, “Vogelpracht”, “Wat je lekker vindt “. Maar ook het portret van de bekende Velsense fotograaf Reinder Weidijk, die een leuk zelfportret op Facebook postte, dat een bron van inspiratie bleek te zijn, voor zowel de dinsdagmiddag- als de vrijdagochtend groep bij Kunstform. Daarna gaat ieder zijn eigen weg en ontstaan de mooiste kunstwerken. Er wordt gewerkt met diverse teken- en schildersmaterialen. Uiteenlopende onderwerpen, bekende personen en stillevens komen aan bod. Toekomstige cursisten zijn van harte welkom. Aanmelden en informatie telefonisch op nummer 06-22491525 of www.kunstformvelsen.nl

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Previous post Een gezellige kermis met diverse attracties op Plein 1945 te IJmuiden.
Next post Vissenloop wordt groot wandelfeest en heel speciaal!
Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: