Duurzame Tiny Houses op 29 september voor iedereen te bezichtigen Op een unieke plek in IJmuiden !

 

Op een unieke plek in IJmuiden vormt zich een duurzaam dorp met Tiny Houses. De eerste 7 Tiny Houses van Basecamp IJmuiden zijn sinds afgelopen zomer te boeken als bijzondere overnachtingsplek. Naast een overnachtingsplek, is Basecamp IJmuiden een plaats waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe woonvormen en duurzaamheidstoepassingen. Op zondag 29 september organiseert Basecamp IJmuiden van 14.00 uur tot 17.00 uur een open dag en zijn de Tiny Houses van binnen en van buiten te bekijken voor iedereen.

De innovatief gebouwde kleine woningen hebben allemaal een eigen efficiënte indeling. Het kleinste huisje is, compleet met douche en wc, nog geen 10 m2 groot. Naast de Tiny Houses bekijk je op 29 september ook een waterzuiveringsmachine in actie en is er de mogelijkheid een proefrit te maken in de waterstofauto Hyundai NEXO van Hyundai Velserbeek.

Basecamp IJmuiden is een tijdelijk initiatief en is onderdeel van FabCityNature. Een organisatie die de aankomende vijf jaar verschillende duurzaamheidstoepassingen in het gebied onderzoekt en test. FabCityNature doet dit om de potentie van het gebied te verkennen als voorloper van de permanente gebiedsontwikkeling. In de komende tien jaar zal hier namelijk een duurzaam buitendijks kustdorp verrijzen.

Ook benieuwd?
Kom kijken bij Basecamp IJmuiden en meld je vooraf aan via: opendag-basecamp-ijmuiden.eventbrite.nl.

Win een overnachting!
Wil je niet alleen een huisje bekijken, maar er ook in overnachten? Volg Basecamp IJmuiden op Instagram of Facebook. Binnenkort vertellen we jou hoe je een overnachting in een huisje naar keuze kan winnen! Kijk voor meer informatie op www.basecamp-ijmuiden.nl.

Bron:.IJmuiden

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.