Dorpsfeest Santpoort 2017

Zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus Viert Santpoort feest

 

Binnen acht dagen organiseert de Harddraverij Vereniging meer dan veertig evenementen, groot en klein, voor verschillende doelgroepen.

De Harddraverij Vereniging is er trots op dat alle evenementen gratis toegankelijk zijn. Dit komt grotendeels door de pacht van onze kermisexploitanten en de bijdragen die de sponsoren leveren. Om daar dit jaar extra bij stil te staan, is de editie 2017 van het Dorpsfeest Santpoort uitgeroepen tot “Het jaar van de kermis”.

Als vereniging zijn we apetrots op het vernieuwde kermisterrein aan de Hoofdstraat. Vorig jaar kon u reeds ervaren dat de verhuizing van alle attracties naar het veld meer ruimte geeft in het winkelgedeelte, waardoor de doorstroom naar de kermis beter is geworden. Bovendien heeft de kermis er een brede hoofdingang bij, naast Tankstation Trovato. En er is ruimte voor grotere attracties.

Naast de bekende kramen van Poffertjes, Nougat, Oliebollen, Kamelenrace, Suikerspin, Ballen gooien, Touwtje Trek, Schietsalon, Pusher, American Skeeball, American Whip, Autoscooter, Beach-Jumper, Apollo Jackpot,  Holycrane, Draaimolen en Rollo zijn er dit jaar ook nog eens de Mega-Polyp, Break Dance, Speed Booster, Happy Farm Funhouse, Jumbo Carrousel en de Magic Mouse familieachtbaan!

De kermis is open van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus, van 14.00-01.00 uur. Tijdens de jaarmarkt op vrijdag gaat zij reeds om 10.00 uur open en op de laatste zaterdag sluit de kermis om 24.00 uur.

Op deze site treft u het meeste recente nieuws aan over de evenementen, deelname en inschrijven. Daarnaast komt er gedurende de week sowieso een gratis “App”, waarmee u het laatste nieuws op uw mobieltje kunt ontvangen. Altijd handig. Ook als er op het laatste moment wijzigingen in het programma zijn in verband met weers- of andere ongeplande invloeden.

Bezoekers, vrijwilligers, kermisexploitanten, sponsoren en deelnemers, we gaan er met elkaar weer een mooi feestje van maken. Veel plezier.

(fotograaf: onbekend)

Altijd het programma, het laatste nieuws en de uitslagen bij de hand? Download dan nu de app!

Download de App

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: