Donderdag 6 oktober 2016

Donderdag 6 oktober 2016

22 september 2016 0 Door ijmuiden

 

Voorleeslunch met Cees de Baare in Bibliotheek Velserbroek

In de week van de Nationale Ouderendag organiseert Bibliotheek Velsen in samenwerking met Stichting Welzijn Velserbroek op 6 oktober een Voorleeslunch in Bibliotheek Velserbroek. Tijdens deze ochtend kunnen ouderen elkaar ontmoeten en genieten van een geheel verzorgde lunch, beschikbaar gesteld door Vomar Voordeelmarkt Velserbroek. Tijdens deze editie leest auteur en kunstenaar Cees de Baare voor uit eigen werk.

Cees is geboren en opgegroeid in Oud- IJmuiden als zoon in een warm vissersgezin. Dit heeft hem de liefde gegeven voor alles wat met de zee, havens en schepen te maken heeft. Scheepvaart is zijn levenswerk geworden, zowel in zijn werk als in zijn hobby’s. Zijn schilderijen zijn in de meeste gevallen nautisch, zijn boeken hebben in veel gevallen ook een nautisch tintje. Cees heeft inmiddels twee romans, drie jeugdboeken en twee gedichtenbundels op zijn naam staan en hij plaatst bijna dagelijks nieuwe gedichten op Facebook.

Onder begeleiding naar de Voorleeslunch
Bent u minder mobiel, en niet in de gelegenheid om zelf naar de Voorleeslunch te komen? Dan kunt u onder begeleiding van een vrijwilliger naar de lunch komen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dat laten weten bij de aanmelding.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Velserbroek. Kijk op www.welzijnvelserbroek.nl voor meer informatie.

Aanmelden
Inschrijven kan bij de servicebalie van een van onze vestigingen of stuur een mail naar Petra van Ravesteijn via pvanravesteijn@bibliotheekvelsen.nl.

http://www.bibliotheekvelsen.nl/actueel/agenda/Voorleeslunch-met-Cees-de-Baare.html

Bibliotheek Velserbroek | donderdag 6 oktober | 10:30 tot 13:00 uur | Kosten: deelname gratis

Volg ons op Socialmedia
Pin Share