Doe jij mee? plastic afval opruimen! 14-8-2020-van ijmuiden makai-beach naar zandvoort bodhi-beach

Hallo!

Ik ben Daan en ik ga langs de hele Noordzeekust van Nederland lopen en plastic afval opruimen! Ik start vanaf zaterdag 8-8-2020 in Den Helder en ik eindig naar verwachting 23 dagen later op zondag 30-08-2020 in Cadzand. 23 etappes met iedere dag een ander start- en eindpunt.

Ik ben al jaren bezig met Beach cleanups en heb dit jaar mijn startup de PlogSack geïntroduceerd. Ik wil graag helpen om het bewustzijn te verhogen rondom plastic, zwerfafval, oceaanplastic en onze bijdrage als consument hieraan. We kunnen de wereld elke dag een klein beetje mooier maken.

Ook hoop ik hiermee steeds meer mensen te activeren en te laten inzien dat we allemaal kunnen helpen om de bestaande problemen op te lossen. Door op te ruimen en tegelijkertijd lekker actief te zijn. Goed voor jezelf, voor andere mensen en dieren en goed voor de planeet.

Ik ben de bedenker en oprichter van de startup Lightworker Now en het eerste zelf ontworpen product dat wij in de markt hebben gezet is de PlogSack.

Ik zal dan ook de gehele route dit product gaan gebruiken om het zwerfafval in te verzamelen. De rugtas gebruik ik om mijn spulletjes in op te bergen en waterflesjes in te doen. Ik weeg al het gevonden afval en ga vrijwillig de gehele kust schoonmaken. Ik zal niet alles op kunnen opruimen, maar elk stukje telt!

Noem het Trashpacken, Ploggen, Litter picking, Beach Clean-uppen, of gewoon zwerfafval opruimen tijdens de wandeling: het zijn allemaal begrippen die de wereld een klein beetje mooier maken en dat is het doel.

Wil je mij helpen? Dat kan!

Vele handen maken licht werk. Alleen ik heb maar twee handen! Wellicht wil jij ook een handje helpen?
Ik nodig elke dag mensen uit om mee te lopen. Inschrijven hiervoor kan via deze pagina en via facebook events. Een stukje of een etappe, wat je wilt! Ik ga dit doen per inschrijving en daarbij geldt: mogelijk een maximaal aantal mensen per dag en vol = vol. Hierbij houden we 1,5 meter afstand. Ik ga je natuurlijk niet tegenhouden om ook schoon te maken of het strand op te gaan, maar wellicht ligt er heel dicht bij jouw huis ook wel zwerfafval. Raap jij dit dan ook op?

AANMELDEN om mee te lopen en de agenda:

Dit kan via het formulier op deze pagina (verplicht)  of via

www.facebook.com/plogsack/events

Sponsoring

Ben jij een ondernemer of wil jouw bedrijf sponsoren?

Alle ideeën en contributies zijn welkom! Zo zoek ik in ieder geval op elke aankomstlocatie naar een plek waar ik even kan herstellen en verzamelen. Kan dit wellicht bij jou?

Wil jij mij sponsoren als bedrijf? Dit kan! graag zelfs! Neem daarvoor ajb even contact op via info@plogsack.com

Voor elke zakelijke donatie zet ik uw logo graag op mijn website. Verder zijn alle ideeën welkom en ik doe graag wat terug voor uw bedrijf! Denk hierbij aan zichtbaarheid, en het koppelen van uw bedrijfsnaam aan een goed doel! Kijk op www.PlogSack.com

Je kan me ook financieel steunen!

Ga dan naar https://gf.me/u/x94phk

Ik zamel via deze wijze ook graag geld in voor twee goede doelen die aansluiten op mijn wens voor minder afval in de natuur.

1. The Ocean Cleanup is een Nederlands bedrijf dat al jaren zeer succesvol actief met haar innovaties in het verzamelen van afval uit de oceanen en rivieren. Van alle donaties en sponsoring die ik hier verzamel zal 50% naar The Ocean Cleanup gaan, zodat zij door kunnen blijven groeien naar steeds meer oplossingen! www.theoceancleanup.com

2. Target Earth Foundation is een Nederlandse stichting en is al jaren actief in het volledig vrijwillig opzetten van Beach Cleanups. Zo wordt er elk jaar in Wijk aan Zee in Januari met ruim 150 man schoongemaakt en zijn er al cleanups geweest in meerdere landen! Deze stichting wil dit blijven doen en tegelijk groeien door op meer locaties te gaan organiseren. 50% van uw donaties en sponsoring zal dan ook naar deze stichting gaan om ze hierin aan te moedigen. www.targetearth.nl

nogmaals de link: https://gf.me/u/x94phk

Deze actie is volledig onafhankelijk georganiseerd door PlogSack en wordt niet gesponsord of ondersteunt door de hierboven genoemde twee organisaties. Wel zijn ze beide heel blij dat dit project gaat gebeuren. Dit project heeft geen winstoogmerk, maar heeft wel als doel het vergroten van bewustzijn en verhogen van de naamsbekendheid van alle partijen. Dit project is geen evenement. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Post Author: ijmuiden

Anoniem

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.