Die tent moet vol! Roep een ieder op om naar de Witte Leeuwen te komen en samen gaan wij die vissersderby in.

 

U kunt het niet zich ongetwijfeld nog herinneren. De eerste week van november in 2017. De Witte Leeuwen hadden een mooie start van het seizoen, maar op de tribunes bleef de verwachte reactie uit. Een ieder uit de regio riep op om Telstar te steunen tegen Go Ahead Eagles. Het was een mooie start van een seizoen met verschillende uitverkochte wedstrijden, wereldse prestaties en prachtige spelers op Schoonenberg.

Nu bijna twee jaar later kijken we terug, zien wij gelijkenissen. Na de overwinning op MVV in Maastricht wacht Telstar vrijdag FC Volendam in de vissersderby. De kaarten voor het uitvak zijn weg. Stijf uitverkocht. Zij hebben er zin in. Daar zullen en gaan wij ons tegen wapenen. U bent nodig om vrijdag wederom een overwinning over de streep te trekken. Om de aansluiting naar de bovenste plekken nog steviger te maken en om het Rabobank IJmond Stadion weer ouderwets uit zijn voegen te laten barsten.

Het was even zoeken, we hebben het even moeten afstoffen maar wat bleek? Het werkte nog gewoon. Dus via deze wijze roepen wij met zijn allen wederom:

#DIETENTMOETVOL

Jazeker!Die tent moet vol! En nu komt u ook in het verhaal voor. Deel het met uw vrienden, roep een ieder op om naar de Witte Leeuwen te komen en samen gaan wij die vissersderby in.  Met volle tribunes, met 1963% steun van onze supporters. Come on Telstar!

Koop vandaag nog jouw kaarten via www.telstarticket.nl en zorg dat jij er bij bent!

Bron: Telstar

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.