De Castle Christmas Fair de authentieke kerstbeleving vindt dit jaar plaats op het prachtige landgoed van Beeckestijn. Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn wordt op 28 november t/m 1 december 2019 de grootste kerstfair van Noord-Holland georganiseerd.

De buitenplaats is met ca. 37 hectare nog groter dan de vorige locatie Slot Assumburg, waar de laatste vier edities met succes plaatsvonden.

Castle Christmas Fair
Vlak voor de gezelligste maand van het jaar begint, is één van de mooiste plekken in Noord-Holland het decor voor de Castle Christmas Fair. Een complete kerstbazaar met een exclusief programma en een breed scala aan kerstproducten verhuist tijdelijk naar een prachtige locatie in Velsen. Begin de feestdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en culinaire verwennerijen.

Buitenplaats Beeckestijn
Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige historische locatie, die in de achttiende eeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf voor Amsterdamse regenten. Rond het huis Beeckestijn liggen de geometrische aangelegde tuinen, die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw. Aansluitend is in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. Buitenplaats Beeckestijn vormt een van de meest belangrijke historische tuinen van ons land.

Openingstijden
Donderdag 28 november 11:00 uur opent de Castle Christmas Fair haar poorten. Met vier dagen bijzondere programmering en meer dan 150 gespecialiseerde bedrijven die zich aan u presenteren, hoeft u niet meer naar Duitsland. De mooiste kerstmarkt vindt u namelijk gewoon in Noord-Holland.

Het hoofdhuis is geopend en in de magische tuin staan kramen en fraaie pagodebtenten. Daarnaast zorgen diverse culinaire stands op het horecaplein voor een extra kerstbeleving.

De fair biedt naast het kerstshoppen een gevarieerd, muzikaal programma van Middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Er zijn circa 100 optredens geprogrammeerd, verspreidt over vier dagen. Van diverse ensemble en kerstkoren tot lokale Big Bands en Fanfares.

De fair is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 22:00. Op zondag 1 december sluit de fair om 18:00 uur.

Tickets
Via de online ticketshop op de site www.castlechristmasfair.nl/kerstmarkt-tickets/ kunt u voordelige tickets aanschaffen, zolang de voorraad strekt.

Reguliere kaarten voor dit evenement kosten €13,75 en parkeren kan voor €7,50 per dag. De parkeerplaats bevindt zich op het aangrenzende recreatieterrein.

Houdt de Facebook pagina en website in de gaten voor meer info en winacties.

Foto inzet: bertil van beek

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.