Campagne ‘Ik koop lokaal’ gelanceerd. Consumenten die kopen bij lokale ondernemers, helpen mee met de lokale economie en de werkgelegenheid.

 

Het zijn zware tijden voor de horeca en de middenstand. Om de ondernemers een steuntje in de rug te geven hebben wij samen met de gemeente Velsen en winkelloods Floor Thomasse een campagne ontwikkeld waarbij de slogan ‘Ik koop lokaal’ centraal staat.

Voor elk gebied is een eigen campagnebeeld gemaakt die winkeliers op hun eigen social media kunnen delen. De campagne wordt vanaf volgende week ondersteund met een speciale website. Vooruitlopend op de komst van dit online bezorgplatform hebben we de initiatieven van ondernemers alvast in kaart gebracht:

Deze winkels bezorgen (tijdelijk) aan huis
Bij deze eetgelegenheden kun je afhalen of laten bezorgen

Meer weten over de coronacrisis? De gemeente Velsen heeft een speciale pagina met het laatste nieuws en informatie over de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wij wensen iedereen heeft heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Laten we elkaar helpen door ons geld vooral lokaal uit te geven!

Volg ons op Socialmedia

Post Author: ijmuiden

ijmuiden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.