Unieke jaarkalender Velsen

Unieke jaarkalender Velsen

Acht maanden geleden ontstond bij Ed Geels Fotografie het idee om een bijzondere kalender te maken over Velsenaren, voor Velsenaren.

Zijn opzet was op een andere manier bekende plekjes in de gemeente vast te leggen. Ed is met glans geslaagd in zijn uitdaging, want de kalender is uniek in zijn soort geworden. Samen met Jeff Folkerts van Folkerts Printing en Design heeft Geels besloten de kalender te verkopen en de opbrengst daarvan af te staan aan een Velsense stichting. Na een oproep op de Facebook pagina van Je bent IJmuidenaar als…, kwamen honderden reacties dat Hospice De Heideberg daar zeker voor in aanmerking moest komen. De hospice is een huis waar de gasten door ruim 90 vrijwilligers in de laatste fase van hun leven liefdevol verzorgd worden. Ed Geels maakte afgelopen week het laatste beeld en de kalender wordt deze maand gedrukt door Folkerts. Op 14 november is de feestelijke onthulling. De locatie wordt op de nieuwe website van de Velsense Kalender bekendgemaakt. Zodra de website online gaat, kan dit unieke cadeau besteld worden voor € 14,95. Ed stuurde alvast een sneak preview van de maand april.

Related posts

1 Comment

  1. ijmuiden
    Jack Visser

    Niemand begrijpt dat het n “Velsen” kalender moet wezen, terwijl de meeste inwoners in IJmuiden wonen of bij IJmuiden willen horen. Waarom geen titel zoals “Kalender voor IJmuiden en omstreken”???

    Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.