VERSE VIS!

VERSE VIS!

 

Het jaarlijkse Vistival is in ‘transitie’ en komt met een vernieuwde editie


Ook dit jaar biedt Velsen haar talentvolle middelbare scholieren een bijzonder podium. Waar voorheen met voorrondes en battles werd beslist wie er tijdens het Visgala in de stadsschouwburg mocht optreden, wordt het dit jaar helemaal anders aangepakt. We gaan ‘in transitie’! De jonge artiesten treden met ‘VERSE VIS’ letterlijk naar buiten en betrekken zo het gehele IJmuidense publiek bij hun act.
Er is geen sprake meer van competitie en daardoor ruimte voor maar liefst 27 ‘pop-up performances’. Kom tijdens koopavond op donderdag 15 maart naar de winkels rondom Plein 45 en laat je verrassen, de toegang is gratis!

In drie verschillende categorieën doen leerlingen van het Gymnasium Felisenum, het Ichtus Lyceum en de Duin en Kruidberg mavo mee. Iedere school presenteert haar toptalent in Mode, Film en Performance (rap/dans/muziek/theater). Tijdens koopavond op donderdag 15 maart zijn de verschillende acts tussen 19:00 en 21:00 uur te bewonderen voor jong en oud.

Voorafgaand aan VERSE VIS krijgen de talenten op maandag 12 maart diverse workshops aangeboden door Kunstencentrum Velsen om hun performance aan te scherpen tot een absolute top-act. Het thema dat alle deelnemers met elkaar verbindt is ‘transitie’. Je kunt je voorstellen dat dat breed interpretabel is. Ben jij nieuwsgierig naar het resultaat? Zorg dan dat je aanwezig bent in de buurt van Plein 1945. Meer verklappen we niet…

Datum: Donderdag 15 maart 2018
Aanvang: 19:00 uur (tot ong. 21:00 uur)
Locatie: In winkels rondom Plein 1945
Entree: Gratis

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.