Gratis roei clinic de Stern

Gratis roei clinic de Stern

 

Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport?

Geef je dan nu op voor een gratis roei clinic en ontdek roeien.

Het ingaan van de zomertijd en het betere weer op komst is het ultieme moment om te genieten van sporten in de buitenlucht en op het water.  Iedereen kan leren roeien, jong of oud, met of zonder sportervaring.  Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma. Met roeien train je al je spieren en de kans op blessures is klein. Bij de Stern kun je alleen of in teamverband roeien, op recreatief of op wedstrijdniveau, er is voor ieder wat wils. Het gevoel als je met je boot soepel door het water glijdt is niet te beschrijven, dat moet je ervaren!

Daarom organiseert de Stern gratis roeiclinics op zondag 25 maart a.s. van 12.00 – 13.00 uur en op woensdag 28 maart van 19.00 – 20.00 uur.  De basisinstructie van 3 maanden tegen gereduceerd tarief begint de 2e week van april en wordt gegeven door ervaren instructeurs. Er wordt 2 maal per week les gegeven op diverse avonden en in het weekend.

Roeivereniging de Stern is gevestigd op het eerste Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De Stern biedt het hele jaar rond een aantrekkelijk en gevarieerd programma van korte en lange tochten.

Voor meer informatie en opgeven voor een clinic zie www.destern.nl of bel 06-42353593 na 17.00 uur.

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.