Definitief ontwerp Muziektent Santpoort bekend

Definitief ontwerp Muziektent Santpoort bekend

 

Met trots presenteert het Aart Aarts Fonds het definitieve ontwerp van de Muziektent die op het Broekbergenplein in Santpoort, in samenwerking met de Gemeente Velsen en veel betrokken ondernemers, wordt neergezet. Doel is deze Muziektent op 14 juni 2018 feestelijk te openen.

De Muziektent zal een sieraad zijn voor het dorp waar tal van culturele activiteiten kunnen plaatsvinden. Denk daarbij aan een centrale ontmoetingsplaats voor saamhorigheid, kansen voor jong en oud om hun talent te laten zien, huldigingen, sinterklaasintocht en kerstsamenzang. Daarnaast heeft de Gemeente Velsen de wens vanuit het dorp om een Muziektent te realiseren, benut om het Broekbergenplein veilig maken voor voetgangers, zodat fietsers niet langer meer worden uitgedacht om dwars het plein over te steken, maar het fietspad te volgen.

Het is de ambitie van alle betrokken partijen om de Muziektent op 14 juni 2018 feestelijk te openen. Dat is namelijk de dag dat Aart Aarts 60 jaar zou zijn geworden. Er wordt gewerkt aan een feestelijk programma met diverse optredens van lokale zangers, zangeressen, bands en koren.

Maar eerst moet de bouw nog worden gerealiseerd. Dat kan de familie (de initiatiefnemers achter het Aart Aarts Fonds) natuurlijk niet alleen. Graag laten zij weten ontzettend blij te zijn met alle vormen van donaties van particulieren, familie en vrienden die zij inmiddels hebben ontvangen. Kijk voor een zo compleet mogelijke lijst van donateurs op onze website. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers die belangeloos de handen uit de mouwen gaan steken, materialen leveren en/of steunen waar ze kunnen. Margaret Schuijlenburg:  “We zijn onder de indruk van de betrokkenheid en enthousiasme die we hebben ervaren. Mede door hun inzet zal het een typisch Santpoorts project worden. Helemaal in lijn met de levensinstelling van Aart. Onze dank is enorm groot.”

 

De voortgang van de bouw is voor iedereen te volgen op Facebooksite “Aart Aarts Fonds” en via www.aartaartsfonds.nl

 

Onze dank gaat in het bijzonder uit naar:

 

Gemeente Velsen

Peter van Duijn architect

Casper de Jong Dameca

Bouwkundig teken & adviesburo Klepper

Timmerbedrijf Ben Wempe

Van Kaam Bouw

Velsertimmerwerken

Bart Pelle timmerwerken

Timmerbedrijf Pascal Voetelink

Timmerbedrijf Arjen van Keeken

Nico Ligthart timmerwerken

Sjaak Heeremans schilderwerken

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.