De 11de editie WHISKY & RUM aan zee Festival

De 11de editie WHISKY & RUM aan zee Festival

Zaterdag 14 Oktober bent u van harte welkom!

Het gastvrije Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is voor de 6de keer het decor voor dit unieke evenement met een groeiend aantal gasten uit binnen en buitenland. U kunt gaan genieten van ruim 500 vooral Schotse Single malt whisky’s, whisky likeuren, Japanse whisky’s en Bourbons. Tevens presenteren diverse importeurs een 150-tal kwalitatieve rum’s uit het gehele Caribisch gebied. Liefhebbers cocktails, en van Cubaanse sigaren komen ook ruim aan hun trekken. Workshops in combinatie met Bourbon, Rum en Schotse whisky komt uitgebreid aan bod. Kortom er valt veel, heel veel te genieten!

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.