Kookgoeroe Rene Pluijm wil met behulp van crowdfunding zich in IJmuiden vestigen.

Kookgoeroe Rene Pluijm wil met behulp van crowdfunding zich in IJmuiden vestigen.

Rene Pluijm is de naam, mensen inspireren met voedsel doe ik al ‘mijn hele leven’.

 

Nu ga ik die inspiratie centreren op een prachtige locatie in de haven van IJmuiden waar alles onder één dak moet komen: een kookstudio voor tv/videoproducties en verhuur, een proeflokaal/eetgelegenheid, een kookwinkel, en een kantoor/productiehuis.

Waarom crowdfunding?
Eten verbroedert, en dat doet crowdfunding ook. Het brengt mensen bij elkaar in een community die zich niet alleen financieel verbindt, maar die ook kennis meebrengt. De community brengt nieuwe klanten voort en zorgt voor een sneeuwbaleffect. De betrokkenheid die je hiermee creëert, is warmer en sterker dan de zakelijkheid van bijvoorbeeld een bank. Ik zie mijn bedrijf graag als de eettafel waar de founders aan zitten: founders die blij worden van en meedelen in het mogelijke succes, zowel financieel als persoonlijk.

 

In zee met Rene?
Bijdragen, inspireren en opvoeden is de kern van mijn droom. Ik wil op een positieve manier bezig zijn met serieuze zaken en ik sta niet alleen. Mijn meisje en ik zijn samen goed voor 40 jaar horeca ervaring, bekend in de wereld van eten en drinken, reizen en handelen. Omdat ik schrijf, blog, lezingen geef (Speakers Academy), met regelmaat op h radio te horen ben en te zien ben op TV (Pluijms Eetbare Wereld, Kassa, Van Liempt Live) komen we aan cross-mediale aandacht niets tekort. Daarnaast staan serieuze bedrijven open voor samenwerking. Wij staan dan ook in de startblokken om onze droom te realiseren.
Geven jullie ons een zetje klik dan op de link hieronder.

https://crowdaboutnow.nl/pluijm

 

Related posts

Geef een reactie