Het Zomerfestival.IJmuiden bestaat vijf jaar!

Tijd voor vijf mooie dagen!

 

De verenigingsmarkt maakt dit jaar onderdeel uit van de drukbezochte Jaarmarkt!

Het wordt ieder jaar drukker, leuker en gezelliger op de langste Jaarmarkt in de gemeente Velsen. De Verenigingsmarkt biedt verenigingen een unieke kans om zich te presenteren bij een groot publiek. Welke vereniging wil dit nu niet?

Door de inzet van vele vrijwilligers bestaan de verenigingen. Het zijn mensen die trots zijn op hun vereniging, die een belangrijke rol vervullen in onze maatschappij.

Om al die prachtige verenigingen te ondersteunen, krijgen zij nu een unieke kans. Op de vijfde verjaardag van het Zomerfestival.IJmuiden zal de Jaarmarkt uitgebreid worden met de Verenigingsmarkt, waar alleen verenigingen en stichtingen zich kunnen presenteren.

De Jaarmarkt is dit jaar op zaterdag 22 juli 2017 en start om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Met elkaar mogen we trots zijn op een rijk verenigingsleven in Nederland.

Veelvuldig staan de ledenaantallen van verenigingen onder druk. Of hebben zij moeite met bestuursleden en vrijwilligers te vinden. De verenigingsmarkt is op een prima manier om meer leden en vrijwilligers te werven. Ook is het mogelijk om demonstraties te geven om de vereniging nog meer te promoten.

De kramen en grondplaatsen zijn gratis voor verenigingen en stichtingen. Wanneer een vereniging hiervoor belangstelling heeft, dan kunnen zij zich inschrijven via de link op de website:
http://www.zomerfestivalijmuiden.nl/verenigingsmarkt/

Het begint bijna een traditie te worden op het Zomerfestival.IJmuiden. Ook dit jaar is er op vrijdag 21 juli het Beachvolleybal Toernooi op het Kennemerplein in IJmuiden…

 

Het begint bijna een traditie te worden op het Zomerfestival.IJmuiden. Ook dit jaar is er weer het Beachvolleybal Toernooi op het Kennemerplein in IJmuiden…

Beachvolleybal is ‘hot’ en heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht!

De sfeer, de uitstraling, de individualiteit en de vrijheid spreekt veel mensen aan. Bovendien luisteren de acties wat minder nauw dan in de zaal. Duiken in het zand oogt en voelt al gauw spectaculair. De vraag is dus: wanneer sta jij met je voeten in het zand?

Vrijdag 21 juli 2017 start rond 11.00 uur het Beachvolleybal Toernooi op het Kennemerplein. Een team bestaat uit 6 spelers en een reservespeler/coach. Maar bovenaan staat de gezelligheid, ook al gaat het er heerlijk sportief aan toe.

Doe jij mee met een team?

Inschrijven:http://bit.ly/Inschrijven-Beachvollybal

 

Foodmarkt in zomerse sferen!

Zondag 23 juli zal de vijfde verjaardag van het Zomerfestival.IJmuiden wederom afgesloten worden met een gave food markt. Vorig jaar was een daverend succes met uitverkochte foodtrucks, een waanzinnig publiek en onwijze zomerse sferen…Dat gaan we dit jaar dunnetjes overdoen…Doe je mee?

Foodtrucks rollen IJmuiden binnen…nog steeds is de Foodmarkt tijdens het Zomerfestival.IJmuiden de drukst bezochte en met de meeste variatie aan foodtrucks in de gemeente Velsen! En daar zijn we trots op. Tijdens de Foodmarkt staan de verschillende foodtrucks en kitchen on wheels op de het Kennemerplein omgeven door een heerlijk terras en veel zand. Wie houdt er niet van verse lokale producten, producten van de boer en gerechten van over de hele wereld…
Dit jaar zal de Foodmarkt nog mooier en leuker worden dan vorig jaar met weer nieuwe foodtrucks! Houd je van lekker en gevarieerd eten? Dan ga je zeker aan je trekken komen…

Alle ingrediënten zijn op deze Foodmarkt aanwezig voor een onwijze beleving, originele gerechten, traditionele gerechten in een eigentijds jasje, gerechten gemaakt met passie, met een verhaal en met pure lokale ingrediënten. Het is te veel om op te noemen, dit kan u gewoon het beste zelf komen ervaren…Horeca-ondernemers, foodtrucks, rollende keukens en speciaalzaken presenteren vandaag hun kunsten aan u.

Vanaf ‘s middags 14.00 uur tot ‘s avonds 21.00 uur kunt u zich niet alleen culinair laten verwennen! Ook in 2017 zullen er weer heerlijke deuntjes zijn…van het duo Heer & Meester, Berenice van Leer en op saxofoon Susanne Alt. Dat betekent weer schoenen uit, voetjes in het zand en dansen maar!

Uiteraard sluiten we de Foodmarkt en het Zomerfestival.IJmuiden ook dit jaar af met een onwijze band en een uniek optreden van Xander de Buisonjé!

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.