Havenfestival IJmond zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017

Havenfestival IJmond zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017

Het Havenfestival IJmond is terug van weggeweest!

Nadat in 2016 het besluit was genomen om geen festival te organiseren zijn het bestuur en de projectgroep met frisse energie aan de slag gegaan met de contouren van een vernieuwd festivalconcept voor 2017. Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie op een rij gezet. Het Havenfestival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. De toegang is gratis.

Tijdens het Havenfestival wordt de film ‘Zicht op water’ vier keer vertoond in Ymuiden Stores: zaterdag 17 juni om 12.00 en 16.15 uur en zondag 18 juni om 12.00 en 13.50 uur. De film van Pauline van Vliet en Marieke Rodenburg gaat over de gevolgen van het graven van het Noordzeekanaal voor de mensen in de IJmond door de jaren heen.

Bezoekers van het Havenfestival IJmond kunnen een kijkje nemen aan boord van de Paragon C463. Dit indrukwekkende boorplatform ligt in de Vissershaven en is één van de eyecatchers van het festival op zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.