Ex Burgemeester Velsen blijkt een echte vrouwen liefhebber te zijn.

Ex Burgemeester Velsen blijkt een echte vrouwen liefhebber te zijn.

Burgemeester Franc Weerwind is in verlegenheid gebracht door een buitenechtelijke relatie.

Weerwind blijkt daarin ook een kind te hebben verwekt, bevestigde hij donderdagavond tegenover de gemeenteraad.

De relatie, die inmiddels ten einde is, speelde naast zijn huwelijk, waarin de burgemeester ook kinderen heeft. Inmiddels heeft Weerwind echter alweer een nieuwe vriendin. De zaak kwam aan het licht nadat een Almeerder de kwestie op zijn weblog had gepubliceerd. Daarin valt onder meer te lezen over de buitenechtelijke zwangerschap: ,,Nadat er in gezamenlijk overleg (!) een kinderwens – na een eerdere mislukte poging – omgezet werd in een zwangerschap, trok Franc aan zijn stutten. Naar een andere dame welteverstaan. Hij had zijn ‘soulmate’ ontdekt. Sterker nog, hij vertelde tegen zijn vriendin, de moeder van het ongeboren kind, zich te schamen voor zijn toekomstige spruit.”
Het is tamelijk ongebruikelijk dat een burgemeester ingaat op zaken binnen de privésfeer, maar in deze heikele kwestie besloot Weerwind toch de fractievoorzitters van de situatie op de hoogte te stellen.

Tegenover Omroep Flevoland stelt de woordvoerder van burgemeester Weerwind slechts: “De burgemeester neemt zowel zakelijk als privé zijn verantwoordelijkheid”.

(bron:medium http://www.almereactueel.nl/ foto Wikipedia))

Related posts

Geef een reactie