KWF Kankerbestrijding Velsen organiseert Wandelevenement Vissenloop

KWF Kankerbestrijding Velsen organiseert Wandelevenement Vissenloop

 

Het bestuur van KWF Kankerbestrijding Velsen organiseert zondag, 21 mei 2017, de derde editie van de Vissenloop IJmuiden.

Een wandelevenement dat u kennis laat maken met het (haven)gebied van IJmuiden en omgeving en dat tevens ten doel heeft, geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.
De beide voorgaande edities hebben laten zien dat dit wandelevenement bijzonder is aangeslagen bij zowel deelnemers, sponsoren als belangstellenden.

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 5km, 10km, 15km, 20km, 25km, 30km en 40km. De Guppenloop (5km) is vooral bedoeld voor jongeren (verenigingen en scholen), maar natuurlijk mag iedereen zich voor deze afstand inschrijven. Deze afstand is ook geschikt voor deelnemers die van een rollator of ander hulpmiddel gebruik maken.
Dankzij Natuurmonumenten voeren de wandelafstanden van 10km  bovendien een fraai stukje door Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Evenals voorgaande jaren is de Vissenloop een verzorgd wandelevenement wat betekent dat er onderweg bij de diverse stempelposten, water, fruit en versnaperingen worden uitgedeeld. Bovendien ontvangt iedere deelnemer bij het ophalen van het startbewijs een bon waarmee na de finish een heerlijk gebakken visje kan worden opgehaald. De start en finish zullen weer plaatsvinden op het terrein van het hoofdkantoor van de KNRM aan de Haringkade 2 in IJmuiden.

Het inschrijfgeld van de deelnemers komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Daarnaast hoopt de organisatie dat de deelnemers zich individueel of als groep laten sponsoren door derden (vrienden, familie of bedrijven).

Op de website: www.vissenloopijmuiden.nl is alle informatie te vinden over de diverse routes, vertrektijden en de mogelijkheden wat betreft sponsoring. Ook is er een aparte link waar wandelliefhebbers zich direct kunnen aanmelden voor deelname aan dit prachtige wandelevenement.

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.