Musicalgroep Jakob speelt op 3, 4 en 5 juni in de Ichthuskerk in IJmuiden

Musicalgroep Jakob speelt op 3, 4 en 5 juni in de Ichthuskerk in IJmuiden

poster misical ijmuiden

Tegen alle stromen in: het verhaal van Tamar

Over uithuwelijken, dames van de nacht en verraad

Door Gemma Selier

 

Het zal je maar gebeuren: samen met je tweelingbroer word je eindelijk achttien jaar. Al je familie en vrienden zijn gekomen, de tafel ligt vol met felgekleurde cadeautjes en het belooft een fantastische dag te worden. Maar er zit een addertje onder het gras. Er worden vragen gesteld, pijnlijke vragen, over vroeger. Je familie is in tweestrijd: aan de ene kant heb je recht op de verhalen omdat je nu achttien bent en aan de andere kant wil niemand zijn beschamende verleden delen.

 

Dit overkomt de tweeling Peres en Zerach in de musical “En toch…”. De musical wordt gespeeld door de leden van musicalgroep Jakob, die voor de achtste keer op de planken zullen staan. Het stuk draait om het verhaal van Juda, die door Tamar wordt verleid. In de musical komt naar voren hoezeer zij later, in de tegenwoordige tijd, last van hun verleden hebben. Alleen zijn Juda en Tamar er niet zo happig op om hun verleden te delen met Peres en Zerach.

 

In de musical “En toch…” wordt u meegenomen in het verhaal van Tamar en hoe zij probeert haar lot af te wenden. Een tijdloos verhaal over verleiding, vergeving en familie. Een musical met sensuele dansjes van mooie meiden, waarin netjes koffie en taart wordt gedeeld en waarin uithuwelijken nog bestaat. Laat u meeslepen door dit aangrijpende verhaal.

 

Musicalgroep Jakob speelt op 3, 4 en 5 juni in de Ichthuskerk in IJmuiden. Kaarten kosten in de voorverkoop €9,00 voor volwassenen en €7,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor meer informatie en de kaartverkoop ga naar www.musicalgroepjakob.nl.

persfoto

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.