Koningsdag IJmuiden gestart onder Adelijk regenbooglintje

Koningsdag IJmuiden gestart onder Adelijk regenbooglintje

koningsdag ijmuiden 2016

De traditionele rommelmarkt op de lange Nieuw was in alle vroegte al ingenomen door vele kraampjes en kleedjes.

 

De traditionele rommelmarkt op de lange Nieuw was in alle vroegte al ingenomen door vele kraampjes en kleedjes. Het voorspelde weer hield de vele bezoekers niet tegen om een langenieuw’tje te pikken. Onder een duidelijk zichtbaar regenbooglint startte koningsdag 2016 in IJmuiden. Naast de rommelmarkt zijn er diverse activiteiten, Cafés hebben voor vandaag live muziek en een koude oranjebitter. Bij verenigingen wordt deze dag uitbundig gevierd met activiteiten voor jong en oud ook de naast gelegen dorpskernen Driehuis en Santpoort staan in het teken van een feestelijke Koningsdag.

 

Related posts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.