Proef de Velsense Musea

Proef de Velsense Musea

 

In het kader van de ‘Proef de Velsense Musea.

De museummiddag in de gemeente Velsen, was het Bunker Museum aan de Badweg in IJmuiden geopend. en trok het veel bezoekers. Het publiek kon genieten van de collectie met o.a. diorama’s, de loopgraven, de mini onderzeeer Seehund, de nieuwste aanwinst het afgelopen week geplaatste kanon  en het mooie weer. Op het museumterrein waren UNIFIL veteranen en de Stichting Dorstige Types aanwezig met enkele voormalige UNIFIL voertuigen. De ‘dorstige types’ slaat niet op de manschappen maar op de onzuinig rijdende voertuigen… De trek kon worden gestild met Frankfurter worstjes en een sapje.

(foto Erik Baalbergen)

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.