IJmuidensche Vischmarkt stopt definitief

IJmuidensche Vischmarkt stopt definitief

De Succesvolle Vischmarkt die in 2014 druk bezocht werd zal niet meer terug komen

Wij hebben de stekker eruit getrokken zeggen de organisatoren. Het is niet mogelijk zonder de benodigde financiële ondersteuning die wij van de gemeente vragen een veilig en kwalitatief goed evenement neer te zetten. Wat wij vragen is een relatief klein bedrag voor een evenement dat 2000 bezoekers trekt. Vanaf het begin liep het contact al niet vlekkeloos en vlot. Een reeks aan documenten en voorwaarden moesten worden ingevuld en daarnaast werden er vanuit de gemeente ook nog diverse eisen neergelegd. Dat er verantwoording en verantwoordelijkheid schriftelijk vastgelegd dient te worden in een aanvraag begrijpen wij, maar je kan als gemeente hier ook te ver in doorschieten. Wij als organisatie betreuren het genomen besluit dit jaar had een succesvol evenement kunnen worden. De evenementen kalender van IJmuiden is hiermee weer een stukje gekrompen laten we hopen dat het hierbij blijft. 

Related posts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.