15DE WHISKY & RUM AAN ZEE FESTIVAL’

15DE WHISKY & RUM AAN ZEE FESTIVAL’

19 augustus 2021 0 Door ijmuiden
HET GAAT DOOR…! De 15de en tevens jubileum editie van het Whisky & Rum aan Zee festivaL. Heb je nog geen kaarten, bestel deze dan via https://www.zeewijck.nl/…/reserveren-proeverijen…/.
Naar aanleiding van de laatste persconferentie van 13 augustus betreft de corona maatregelen in Nederland laten we weten dat we nog GEEN aanleiding zien om dit festival uit te stellen tot volgend jaar. Met andere woorden het festival gaat gewoon door op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober, echter wel onder voorbehoud van de volgende persconferentie van 20 september a.s. We gaan er vanuit dat de landelijke maatregelen na 20 september voor evenementen dan (groten)deels opgeheven zijn. Let wel, de adviezen van de landelijke overheid en de RIVM zijn leidend.
Om toegang te verkrijgen tot ‘Whisky & Rum aan Zee 2021’ zullen we wel vragen om een vaccinatie-, negatief test-, of herstelbewijs in combinatie van een legitimatie bewijs. Kun je één van deze bewijzen niet overleggen en legitimeren dan moeten we helaas besluiten dat we je geen toegang kunnen verlenen om het festival te kunnen bezoeken.
We kijken ontzettend uit naar ons jubileum festival en gaan er een geweldig feestje voor alle rum en whisky liefhebbers van te maken.
Heb je nog geen kaarten, bestel deze dan via https://www.zeewijck.nl/…/reserveren-proeverijen…/.
Er zijn nog voldoende kaarten te verkrijgen voor alle sessies.
Volg ons op Socialmedia
Pin Share