14 Oktober Whisky & Rum aan Zee festival 2017

11de EDITIE WHISKY & RUM aan ZEE

Het gastvrije Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is voor de 6de keer het decor voor dit unieke evenement met een groeiend aantal gasten uit binnen en buitenland. U kunt hier genieten van ruim 500 vooral Schotse Single malt whisky’s, whisky likeuren, Japanse whisky’s en Bourbons. Tevens presenteren diverse importeurs een 150-tal kwalitatieve rum’s uit het gehele Caribisch gebied. Liefhebbers van cocktails en Cubaanse sigaren komen ook ruim aan hun trekken. Workshops in combinatie met Bourbon, Rum en Schotse whisky komen uitgebreid aan bod. Kortom er valt veel, heel veel te genieten!

PROGRAMMA ZATERDAG 14 OKTOBER

– 12.30 t/m 14.00 Masterclasses (€ 10,00)

TROIS RIVIERES- French Plantation Rhum
Als speciale gast verwelkomen we deze masterclass Marie Hammer. Op haar enthousiaste wijze neemt zij u op smaakreis mee en zal u een range van bijzondere en gelagerde rhums laten proeven uit Martinique. Rhum Blanc, Single cask, Vintages, VSOP, Cuvée du Moulin en Multi Millésimes zullen de revue passeren.
Toegang is slechts 10,00 euro, beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

LOST DISTILLERIES- The Archivist Collection Masterclass
Uit Schotland komt Ewan Henderson van The Lost Distillery Compagny U alles vertellen en laten proeven uit een speciale range van de ‘ARCHIVIST COLLECTION’ met een smaakprofiel van 15-18 jarige whiskies. Exclusief en alleen op deze masterclass. Tijdens het festival zal alleen de Classic Collection geproefd kunnen worden.
Toegang is slechts 10,00 euro, beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

 

– 14.00 t/m 17.30 middagsessie (€ 35,00)
– 19.00 t/m 22.30 avondsessie (€ 35,00)
€ 50,00 / Passe Partout (geldig voor zaterdagmiddag en avond)
Bij de prijs zit inbegrepen een whiskyglas, flesje bronwater en een kleurrijke en informatieve catalogus. Tevens zijn vrij te proeven, alle whisky’s en rums met een maximale winkelverkoopprijs van 65,00 euro. Voor oude en zeldzamere whiskies en rums worden door de importeurs een extra bijdrage gevraagd d.m.v. Zeewijck munten met een waarde van 1,00 euro.
U kunt vanaf heden uw toegangskaarten bestellen via deze http://www.zeewijck.nlof reserveren via info@zeewijck.nl. Gereserveerde kaarten dienen vóór 30 september 2017 betaald te zijn. Na deze datum vervallen de reserveringen.
Bestelde tickets  die betaald zijn worden  zo spoedig mogelijk toegezonden. Bij annulering van uw bestelling word het bedrag aan u gecrediteerd minus verzend en -handelingskosten.

HOTELOVERNACHTING

Nog heerlijk nagenieten….. Maak er een lang uitwaaiweekend van en geniet van het brede IJmuidense zandstrand, de duinen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden in de IJmond. Reserveer nu een luxe 2-persoonskamer incl. ontbijt en toegang tot de middag of avondsessie. Profiteer van de Early Bird aanbieding en bespaar € 15,00 tot 1 juli 2017. Dat is toch mooi meegenomen toch!

 

 

WHISKY & STAY € 97,50 p.p.p.n*. Geldig van 2 juli t/m 14 oktober 2017.
– Entree Whisky & Rum festival, keuze uit middag of avond entree
– Overnachting incl. ontbijt buffet

*Prijzen zijn gebaseerd op bezetting van 2 personen per kamer. Toeslag voor een kamer op basis van eenpersoons gebruik is € 47,50 per nacht. Het arrangement is inclusief upgrade naar een superior kamer en ontbijt. Excl. toeristenbelasting á 1,05 p.p.p.n en excl. parkeerkosten á € 8,00 per nacht per auto.
Voor de arrangementen inclusief overnachting geldt dat u op zaterdag kunt u kiezen uit de middag of avond entree.

Reserveringen via het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach op tel: 0255-566999 o.v.v. ‘Whisky en Rum aan Zee’ arrangement incl. aantal personen of  tel: 0255-540331.

Volg ons op Socialmedia
Pin Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter
Follow Me
%d bloggers liken dit: