112

RSS Meldingen uit de regio

 • IJmuiden - Diefstal uit snackbar; getuigen gezocht 16 oktober 2019
  Op dinsdagavond heeft er een diefstal plaatsgevonden in een snackbar aan de Zuiderkruisstraat. De politie is op zoek naar getuigen.
 • Noord-Holland - Verdachte bankpasfraude meldt zich na Opsporing Verzocht 3 oktober 2019
  Een 21-jarige man uit Amsterdam heeft zich woensdag bij de politie gemeld en is aangehouden als verdachte in het onderzoek naar bankpasfraude door middel van onderschepte bankpassen en pincodes. De Amsterdammer heeft zich gemeld naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 oktober en is één van de verdachten die onrechtmatig geld […]
 • IJmuiden - Politie vindt vuurwapens 25 september 2019
  Op woensdagmorgen deed de politie onderzoek in twee woningen in IJmuiden. Hierbij werden twee vuurwapens en drugs aangetroffen. De politie hield in totaal vier personen aan. Het gaat om mannen van 16, 18, 21 en 32 jaar oud. Allen zijn afkomstig uit IJmuiden.
 • IJmuiden - Man met drugs aangehouden 6 september 2019
  Een 21-jarige man uit IJmuiden is vrijdag rond 00.30 uur aangehouden vanwege handel in verdovende middelen. Agenten controleerden de man en zijn voertuig op de Vechtstraat in IJmuiden. 
 • Santpoort-Noord - Drie verdachten aangehouden poging woninginbraak 15 augustus 2019
  De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie mannen aangehouden voor een poging woninginbraak aan de Kerkweg. De verdachten zijn twee mannen van 22 en 28 jaar beide uit Den Haag, de derde verdachte is een man van 26 uit Voorburg.
 • Santpoort-Noord - Twee mannen aangehouden na inbraak in tuincentrum 12 augustus 2019
  De politie heeft in de nacht van zondag op maandag, rond 06.00 uur twee Haarlemmers van 33 en 36 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak bij een tuincentrum aan de Biezenweg.
 • IJmuiden - Politie zoekt getuigen beroving 1 augustus 2019
  Op woensdagavond is een 23- jarige vrouw uit IJmuiden slachtoffer geworden van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.
 • IJmuiden - Auto volledig uitgebrand 21 juli 2019
  In de nacht van zaterdag op zondag heeft er op de IJmuiderslag een autobrand plaatsgevonden.
 • IJMUIDEN - Integrale controle op opslaglocaties in IJmuiden 28 juni 2019
  Woensdag 26 juni hielden de Omgevingsdienst IJmond, de politie, Douane, het Openbaar Ministerie, en gemeente Velsen een grootschalige controle op opslaglocaties in het havengebied van IJmuiden. In totaal bezochten zo’n 50 ambtenaren ruim honderd locaties, op zoek naar criminaliteit en ondermijning.
 • Velserbroek - Man aangehouden met luchtdrukwapen 23 juni 2019
  Een 26-jarige man uit Haarlem is zaterdagavond aangehouden nadat hij met een luchtdrukwapen op voorbijgangers had geschoten. Dit gebeurde rond 22.25 uur op de Dammersboog.