112

RSS Meldingen uit de regio

 • Vermist - Willy Ligthart 15 november 2018
  Vermiste is voor het laatst gezien in Santpoort-Noord. Hij verblijft mogelijk in Amsterdam.
 • Velsen-Noord - Automobilisten A22 zetten levens hulpverleners op het spel 13 november 2018
  Tijdens het afhandelen van een aanrijding werd door een groep automobilisten het rode kruis genegeerd. Hiermee hebben zij het leven van meerdere hulpverleners op het spel gezet. 
 • Santpoort-Noord - Jongen rijdt in op politie 10 november 2018
  Op vrijdagavond meldde zich een 17-jarige jongen uit IJmuiden aan het politiebureau. Hij was eerder op de avond ingereden op een politieman.
 • IJmuiden - Verdachte overval aangehouden 9 november 2018
  Op donderdagmorgen hield de politie een 30-jarige man uit IJmuiden wegens een gepleegde overval op een kledingwinkel aan de Lange Nieuwstraat. De man kon worden aangehouden na een tip die was binnen gekomen naar aanleiding van een Burgernetmelding.
 • IJmuiden - Gewapende overval in IJmuiden 4 november 2018
  Op zaterdagavond 3 november werd de New York Pizza op de Kennemerlaan in IJmuiden overvallen. Rond 21.00 uur kwam een man de winkel binnen die een medewerker bedreigde en geld eiste.
 • Velserbroek - Politie treedt op tegen illegaal vuurwerk 2 oktober 2018
  Na een anonieme tip heeft de politie dinsdagmiddag een 26-jarige man uit Velserbroek in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Agenten vonden in de slaapkamer 21.9 kilo illegaal vuurwerk wat bestond uit flowerbeds, shells, cobra’s en nitraten. Het illegale vuurwerk is in beslag genomen.
 • IJmuiden - Getuigen gezocht van conflict IJmuiden 22 september 2018
  Bij een conflict op straat op het Georgebos in IJmuiden zijn vrijdagmiddag rond 15.35 uur twee vrouwen gewond geraakt. Een 34-jarige vrouw uit IJmuiden liep flink letsel op door een scherp voorwerp.
 • IJmuiden - Getuigen gezocht woningoverval 29 augustus 2018
  De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende woningoverval in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Loggerstraat.
 • Velserbroek - Twee verdachten inbraak aangehouden 24 augustus 2018
  Op vrijdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van een inbraak in een woning aan de Zwanenbloembocht in Velserbroek. Het gaat om een 26-jarige Amsterdammer en een 29-jarige man met onbekend adres. Een derde verdachte is nog voortvluchtig.
 • Velsen-Noord - Drone aanleiding voor mishandeling 2 augustus 2018
  Op woensdagavond hield de politie een 33-jarige man uit Beverwijk aan in een woning aan de Gildelaan in Velsen-Noord wegens mishandeling van een 36-jarige man uit Velsen-Noord.